Crowdfunding Toffe Peren Kinderboek

Laatste vier drie dagen crowdfunding voor het Toffe Peren Peuterboek van Annette Behrens en Carina Hesper en ze zijn er bijna. Prachtig gemaakte straf vormgegeven fantasierijke groentenwaaier voor de allerkleinsten. Ouders, wordt toch vrolijk van iets moois.

Gegarandeerd succes eens het er is durf ik te wedden maar de productiekosten zijn (relatief) torenhoog. Nog slechts 2000 te gaan en dan is het all systems go.

voordekunst.nl/projecten/11410-toffe-peren-het-kinderboek

Ik ben er zo’n beetje uit (met kinderen van negen en zes jaar gaat het toch meer richting Dummie de Mummie en Dostojevski) maar gaf en kocht het ook zo fraaie Toffe Peren Memoryspel al meerdere mensen kado. Heb je een mini/peuter – schaf het aan. Handig kado om op voorraad te hebben. Info en Updates op de voordekunst crowdfunding pagina.

Aanrader: Toffe Peer aan de muur voor eenieder in het bezit van een keuken!

Nijntje zegt: doen!

“Nu willen we onze lang gekoesterde droom in vervulling laten gaan: een kinderboek voor de allerkleinsten van 0-3 jaar!!!

Met het boek leren kinderen de namen van verschillende soorten groente en fruit. Ook leren ze vormen en kleuren herkennen en benoemen, kunnen ze tellen hoeveel Toffe Peren er op een pagina staan én het prikkelt de fantasie:
want zie je eigenlijk een kiwi of toch een vlinder?!”

voordekunst.nl/projecten/11410-toffe-peren-het-kinderboek

About Jeroen Bosch 4742 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*