The Pharaohs’ Golden Parade

Weird en onwerkelijk: De Verhuizing van de Mummies. De piramides zijn teruggehaald uit Las Vegas, teruggezet aan de Nijl. Veel goudkleur, lasers, superkitsch, Orf on acid. Check die wagens! Die figuranten! Sprekend de emulatie van een computergame. Gewoon kijken, het gaat pas echt los vanaf ongeveer 1.30.

Wie de samenvatting niet zag (zie hier bij de NOS) kan de life stream herbezien (zie boven)

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

  1. gaat lekker hier…gisteren de domesticering van de kunst (braak) en vandaag in een dubbele beweging de esthetisering van de politiek én de spectaculisering van de geschiedenis…enough is enough

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*