Scenery @ 38CC

Mijn eerste reactie was wow toen ik de foto’s gemaakt in 38CC afgelopen 6 juni zag. Vet werk en wat een prachtige ruimte! Ondertussen is museale wereld opengegaan. Dat je gewoon weer op pad kunt gaan zit nog niet in mijn systeem. Laat alleen ook terug de beeldverslagen hier delen. (Parts Projects, Garage Rotterdam, Hilton Artlab is nog in voorbereiding van ontsluiting.)
De tentoonstelling Scenery staat al maanden klaar in Delft. Ik maakte eerder een viewing room met het werk van Anouk alleen voor liefhebbers onder het mom van je moet toch wat. En nu is het al twee weken open en verzuim ik daarvan melding te maken. Bij deze: Scenery; Anouk Griffioen, Lawrence James Bailey, Hertog Nadler, nog tot 8 augustus. 10 juli 16:00 uur midshow “opening” door Ellis Kat.

Normaliter is reserveren mogelijk maar niet noodzakelijk. Check 38cc.nl

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*