Marjolijn van den Assem @ TENT

Laatste weekend Marjolein van den Assem Bewustzijn van Schijn met dit weekend 5 en 6 maart meet en greet met de kunstenaar zelf.

Erg leuk om relatieve outsider – ze is een eeuwigheid actief maar kreeg tot nu toe geen podium in TENT, eerder vooral bij Chabot Museum, Museum Gouda, Ketelfactory, SM Schiedam. Een leven lang onverstooorbaar werken, heel veel Nietzsche-kriebel.

Fijn om het werk eens in het echt te zien. Waarbij ik direct werd geprikkeld door de hoge kwaliteit van de vele tekeningen en tegelijk minder gecharmeerd was van de sculpturale knipsels en eindeloze handschriften.

Marjolijn is actief online sinds naar mijn idee eeuwig. (1000ste blogpost) Met sinds 2009 jaloersmakende sirene sale – elke eerste dag van de maand een werk in aanbieding. Dat werkt bij haar waanzinnig.

Foto work in progress van de instagram van Marjolijn van den Assem

Een indrukwekkende hoeveelheid tekenwerk.

Laatste weekend:
www.tentrotterdam.nl/tentoonstelling/marjolijn-van-den-assem-bewustzijn-van-schijn/?ref=event&r_id=20075

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*