Pim Palsgraaf @ De Spelonk, Den Haag

Pim Palsgraaf @ De Spelonk, Den Haag

Waanzinnig beeld van Pim Palsgraaf aan de Valkenboslaan in Den Haag. Overdag vanaf de straat bijna niet te fotograferen dus ga vooral zelf kijken. En wie ooit op bezoek ging bij Spelonk eigenaren Bart Dirks en Roeland Merks denkt meteen aan het beeld dat Palsgraaf een verdieping hoger in de zeven meter hoge luchtkoker wist te vrotten.

T/m 3 juli a.s.

Despelonk.nl/nutezien.html

Pim Palsgraaf @ De Spelonk, Den Haag

Pim Palsgraaf @ De Spelonk, Den Haag

T/m 3 juli a.s.

Despelonk.nl/nutezien.html

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*