Prospects 2022

Prospects 2022

Voor de tiende keer op rij haakt het Mondriaan Fonds aan bij de beurs met Prospects (& Concepts), een presentatie waarbij ontvangers van een Start bijdrage een extra steuntje in de rug krijgen middels een plek in de Van Nellefabriek. Een uitgebreide editie dit jaar die zich niet alleen in de vertrouwde hal afspeelt maar ook op de bovenste verdieping van het gebouw recht tegenover de hoofdingang van de beurs. In dat deel vooral veel video, tijdens de persopening werd er nog volop gewerkt dus die houdt u wellicht nog te goed. Wel helemaal klaar was bovenstaande wandsculptuur van Ruben Mols.

T/m zondag 22 mei a.s.

Mondriaanfonds.nl/activiteiten/prospects

Prospects 2022

Ruben Mols

Prospects 2022

Prospects 2022

Lekker languit, Evi Olde Rikkert.

Prospects 2022

Hoogtepunt: Philip Vermeulen. Lijkt me geweldig om in een duopresentatie te tonen met de animatiemachine van Han Hoogerbrugge.

Prospects 2022

Wessel Verrijt

Prospects 2022

Cindy Bakker

Prospects 2022

Irene de Boer

Prospects 2022

Christo kan wel inpakken, geweldige sculptuur van Leon de Bruijne.

Prospects 2022

Kateryna Snizhko

Prospects 2022

Bente Wilms

Prospects 2022

Jurjen Galema

Prospects 2022

Een performatieve museumwinkel, Simone Schuffelen.

Prospects 2022

Minne Kersten

Prospects 2022

Miriam Sentler

Prospects 2022

Wessel Verrijt

T/m zondag 22 mei a.s.

Mondriaanfonds.nl/activiteiten/prospects

About Niels Post 3653 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*