Art Rotterdam: De wie is wie…

Art Rotterdam: De wie is wie...

Art Rotterdam opent vandaag voor publiek, Jeroen Bosch publiceerde vorige week met Trendbeheer/Art Agent Orange een nieuwe uitgave over het werk van Toine Dutch Bushman Klaassen, die het publiek verwelkomt bij de ingang van de beurs. Naast Toine zijn er nog 16 buitenwerken te zien.

Op de beurs in de van Nelle Fabriek zijn 99 stands van internationale galeries maar de meerderheid komt uit Nederland. Verder is er dit jaar geen aparte video ruimte maar worden wel de stands waar projecties te zien zijn apart aangegeven op de plattegrond die je krijgt bij de ingang.

Art Rotterdam: De wie is wie...

Voor het tiende jaar alweer Prospects, dit jaar met twee zalen, waar het Mondriaan Fonds (het fonds voor beeldende kunsten in het Koninkrijk) 91 jonge kunstenaars presenteert die allen een starter toelage kregen vanuit het fonds en maximaal 4 jaar werkervaring hebben, klik hier wat je dit jaar kan verwachten bij Prospects.

Op de website van Art Rotterdam kan je jezelf voorbereiden op wat er allemaal te doen en zien is en is er bijvoorbeeld ook een toelichtende serie #meettheartists.

Collega’s Niels en Jeroen doen dit jaar al verslag van de kunst op de beurs, in een verslag van Niels zag ik al werken van kunstenaars als Niek Hendrix, Monika Dahlberg, Niels zelf, Petra van Noort, Guido van der Werve voorbij komen… maar ga het vooral allemaal zelf zien!! We wilden niet alle drie hetzelfde doen dus in overleg ging ik dit jaar een selectie van genodigden op de opening die gisteren plaatsvond fotograferen.

Wie is wie in de kunstgemeenschap van Nederland? Degene die als eerste alle namen correct doorgeeft in de comments sectie krijgt een cadeautje! Hier gaan we:

Art Rotterdam: De wie is wie…

Art Rotterdam: De wie is wie…

Art Rotterdam: De wie is wie…

Art Rotterdam: De wie is wie…

Art Rotterdam: De wie is wie…

Art Rotterdam: De wie is wie…

Art Rotterdam: De wie is wie…

Art Rotterdam: De wie is wie…

Art Rotterdam: De wie is wie…

Art Rotterdam: De wie is wie…

Art Rotterdam: De wie is wie…

Art Rotterdam: De wie is wie…

Art Rotterdam: De wie is wie…

Art Rotterdam: De wie is wie…

Art Rotterdam: De wie is wie…

Art Rotterdam: De wie is wie…

Art Rotterdam: De wie is wie…

Art Rotterdam: De wie is wie…

Art Rotterdam: De wie is wie…

Art Rotterdam: De wie is wie…

Art Rotterdam: De wie is wie…

Art Rotterdam: De wie is wie…

Art Rotterdam: De wie is wie…

Art Rotterdam: De wie is wie…

Art Rotterdam: De wie is wie…

Art Rotterdam: De wie is wie…

Art Rotterdam: De wie is wie…

Art Rotterdam: De wie is wie…

Art Rotterdam: De wie is wie…

Art Rotterdam: De wie is wie…

Art Rotterdam: De wie is wie…

Art Rotterdam: De wie is wie…

Art Rotterdam: De wie is wie…

19 t/m 22 mei, 2022
Art Rotterdam
Van Nelle Fabriek
Van Nelle weg 1
3044 BC Rotterdam

www.artrotterdam.com

Open: 11.00 – 19.00 uur
Toegang: 22,50 euro

Openbaar Vervoer: Bus 38 van Rotterdam Centraal Station naar Schiedam Centraal Station (en vv), halte: van Nelle

About Sasha Dees 340 Articles
Verbinder. Wereldburger; Onafhankelijk curator en producent; Focus op Internationaal, Innovatief, Inclusief en Interdisciplinair. Schrijft o.a. voor Trendbeheer, Africanah en ARC Magazine. www.sashadees.com

5 Comments

  1. Ow dat is wel een moeilijke ik ken de helft slechts; ga ik me niet aan wagen. Chapeau wie het wel kan. Maar wel heel leuk om koppies te snellen. De hitlist is all yours jij kent iedereen (want gekiekt immers)?

  2. Krijg je bonuspunten als je ook de namen van de kinderen op de foto’s weet?

  3. HaHaHa @Joost Vrieler …. degene die ook de voornamen van de kinderen weet krijgt een abonnement op de dag overzichten van Trendbeheer (en dus de artikelen in de email one click away)…. hehehe

    @jeroen bosch… lol het is niet de wie is wie van Sasha Dees maar van Art Rotterdam dus ik heb juist naast mensen die ik ken ook random gevraagd of ik een foto mocht maken zonder te vragen wie ze zijn, random dwarsdoorsnede van de dag (vanaf 5 uur want ik was er pas later op de dag) …ben ook echt benieuwd zijn er lezers die alle genodigden op deze dag: mensen die iets doen in/met de kunst voor/in Nederland, kent? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*