Arnout Killian @ NL=US

Arnout Killian @ NL=US

De wereld om ons heen in de pauzestand. Na sluitingstijd, wanneer iedereen naar huis is. Heel precies geschilderd door Arnout Killian.

Morgen, zondag 4 september 12:00-18:00, de finissage.

Nlisus.com/?page_id=822

Arnout Killian @ NL=US

Arnout Killian @ NL=US

Arnout Killian @ NL=US

Waar twee tapijttegels elkaar raken, geweldig schilderij.

Arnout Killian @ NL=US

Arnout Killian @ NL=US

Arnout Killian @ NL=US

Arnout Killian @ NL=US

Arnout Killian @ NL=US

Morgen, zondag 4 september 12:00-18:00, de finissage.

Nlisus.com/?page_id=822

Arnout Killian @ NL=US

Trek uw wandelschoenen maar aan want er is sowieso veel te doen morgen in Rotterdam, ook de Wild Summer of Art bij Brutus sluit af en de galeries van Rotterdam openen gezamenlijk het nieuwe seizoen met Art Central Rotterdam.

About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*