Groot Rotterdams Atelier Weekend

Met 640 kunstenaars op 80 lokaties komen er 639 kunstenaars niet bij mij op open atelier langs; immers die zitten allemaal stijf op hun stoeltjes achter hun ezeltjes in afwachting van een bezoeker. Vooral kunstenaars bezoeken kunstenaars. Dat en het gegeven dat u twee dagen langs kunt komen tijdens GRAW – Groot Rotterdams Atelier Weekend – maakt de spoeling nog dunner en betekent dat het voor mij waarschijnlijk twee rustige dagen zullen worden. Kan ik mooi de Trendbeheer Kunstkwis 2022 finetunen. Dinsdag 27 september opent dat het Tien Jaar Garage Festival, waarover later meer.

Wat drinkt u? Geef het even door en ik haal het in huis. Ik ga natuurlijk niet in mijn eentje zitten mijmeren. Ik wil De Zoete Inval. Ik zie u graag zaterdag of zondag. Beneden links naast de ingang van Het Wilde Weten.

Ook inkom vrij de zaterdag en zondag Niels Post en Petra van Noort bij Kunst & Complex.

En als u toch fietst, geheimtip:

Het atelier van Olivier Scheffer bij B.A.D.op Zuid.

Adressen en volledig programma op:
grootrotterdamsatelierweekend.nl

Update 24-9, open ateliers Het Wilde Weten:

Jeroen Bosch

Display #5 in de projectruimte: Perpetuum Mobile, Jan Adriaans, Lucija Gregov,Julien Grossmann

Anouk Griffioen

Moosje Goosen

Guest artist Zeynep Beler

Marcha van den Hurk

Luuk Smits

Annette Behrens

Carina Hesper

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*