Zaterdag 1 oktober Kunstkwis @ Garage Rotterdam

Zeven jaar geleden won team Sannetje/Het Oude Wilde Weten de Grote Tien Jaar trendbeheer Kunstkwis. Onsterfelijke roem voor Sannetje van Haarst, Ellemieke Schoenmaker, Marc Bijl, Ólafur Árni Ólafsson en Marielle Buitendijk.

    Kijk ze shinen. Ze wonnen elk een heuse Koen Taselaar. Ook niet meer te betalen deze dagen.

Deze week bestaat Garage Rotterdam tien jaar. Aanleiding voor een festival dat deze zaterdag afsleuit met feest, curatorentalk en een verse editie van de Trendbeheer Kunstkwis.

Ik verklap niks, anders gaat u zich voorbereiden. Diverse rubrieken passeren de revue. Kunst tijdens corona. Lalala geld. Kunst en religie. Stereo in Duplex. En hoe heette die knappe tentoonstelling nav tien jaar trendbeheer in Garage Rotterdam ook alweer? Welke kunstenaars zaten niet in een tentoonstelling in Garage Rotterdam? NFT, wat moeten we ermee?

Kortom: drempel laag, lat hoog. Een keur aan vragen meanderende over het ganze kunstlandschap van het afgelopen decennium. Heel moeilijke vragen die u absoluut niet kunt weten. Minder moeilijke vragen die u kunt weten. Vragen die uw buren wel weten en u niet.

 
Meer info, inschrijven hier. Doen is gaan komen. U wil dit niet missen.
garagerotterdam.nl/home/garage-rotterdam-festival

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*