Executieveiling: Kunstcollectie Rob Scholte

Werkelijk bizarre hoeveelheid Rob Scholte voor ramsjprijzen. Borduurwerk op industriele schaal, grote hoeveelheden muk, vooral kommer, kwel en meer van zulks. Een groot kunstenaar! Gebrek aan schaarste wordt zo wel heel doorzichtig. Wat een tragiek.

De ware fan winkelt bij Rob Scholte zelf.

Veiling sluit maandag 21 november.
bva-auctions.com/nl/auction/index/67325?page=1&f=

Eindeloos gekeerd borduursel

Voor de parelvissers:

About Jeroen Bosch 4744 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

3 Comments

  1. Ik heb een slechte ervaring met BVA. die ik hier wel kwijt wil. Ik had bij de Rob Scjhlte veiling op 3 kavels geboden. 2 ervan werden flink overboden. Dus niet voor mij. hoewel de werken dat zeker meer dan waard waren. Het was de eerste keer dat ik aan een dergelijke veiling meedeed. Op dezelfde veiling werd ook een werk aangeboden, een duinlandschap , mt monogram EH. voor 4 euro. Dat is wel bijzonder weinig. Dus ik had 6 euro geboden. Toen kwam er ineens 66 te staan. Wat uiteraard,niet mijn bedoeling was. Ik heb daarna diverse emails/berichten gestuurd. Zelfs een mevrouw aan de telefoon gehad. Toch blijft men bij BVA persisteren dat ik moet betalen. Dit vind ik bijzonder kwalijk. Iedereen begrijp dat een bodverhoging van 4 naar 66 niet logisch is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*