About [Redactie] 9063 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

3 Comments

  1. Het lijkt ook werkelijk helemaal nergens op, dat er nog niet eens fatsoenlijk is begonnen met ontwerpen… Geen contact architect/Boijmans, Boijmans die nu dreigt geen gegevens meer te verstrekken… Nog meer vertraging… Kan iemand niet schoon schip maken? Nieuwe directeur en bestuur Boijmans, nieuwe architect, beginnen met slopen en dan in een jaar een puik behapzaam museum neerzetten. Gemeente is als partner onbetrouwbaar, dat is lastig.

  2. Nederland kent echt veel betere architecten dan Francine Houben. Denk aan Bedaux de Brouwer, Korteknie en Stuhlmacher, Hans van Heeswijk, Happel Cornelisse Verhoeven. Of jonge honden zoals Civic, Zecc of Tomas Dirrix. Genoeg keuze. En anders moet je Peter Zumthor bellen, die heeft nog niets in NL.

  3. Sjarel peerde hem nog even snel voordat dit debacle openbaar werd, de mazzelllll zoek het maar uit. Hoe je van kek museum naar een zielloos zielig hoopje bakstenen op een a locatie gaat, nice job.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*