Herman Lamers: Hal Archief 5

    Herman Lamers in gesprek met Maarten Janssen; op de voorgrond een deel van het werk van Mels van Zutphen

Zwaan kleef aan meets FIFO: elke week een kunstenaar eruit, een kunstenaar erin en dan elke vrijdag en zondag een performance. Die Herman Lamers is waarlijk energiek en ik houd zo van dit onbevangen concept van gáán en dan zien we wel wat er gebeurt. Ik heb geen idee wat er vanmiddag (zondag 11 december) op het programma staat; communicatief bezien zoekt u het maar zo’n beetje uit. Tweemaal weeks is het verrassingsbal, nu en dan meer op Herman Lamers instagram. [Update zojuist online: zondag 11 december bijzondere soundperformance van Gökay Atabek in H(aL Het Archief om 15.00 uur instagram.com/p/CmBk0NNoAMN]

Centraal door de hele ruimte staat nu een absoluut geweldig werk van Mels van Zutphen. Die draagt het hele archief.

Oldschool aansturing geluiden Mels van Zutphen iPhones en oscilloscopen

Vers schilderwerk Carla Klein

Daan Emmen

Beelden Simon Schrikker

Extra ranzig op ronddraaiend schavot.

Drie weken geleden: trendbeheer.com/2022/11/14/herman-lamers-het-hal-archief/

Vandaag zondag 11 december bijzondere soundperformance van Gökay Atabek in H(aL Het Archief om 15.00 uur
instagram.com/p/CmBk0NNoAMN

About Jeroen Bosch 4743 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*