Olaf Mooij @ De Domijnen en op NPOstart/Nu te zien

Olaf Mooij @ De Domijnen en op NPOstart/Nu te zien

Leuk item bij de NPO waarin Paulo Martina, directeur Musea Zutphen, de grootse solo van Olaf Mooij bij De Domijnen in Sittard bezoekt. Bovenstaande autohuid reisde ooit nog met uw correspondent in een koffer mee naar een tentoonstelling in Chicago.

Embedden lukt helaas niet dus zelf even klikken: Npostart.nl/AT_300009730

T/m 2 april aanstaande bij De Domijnen in Sittard: Dedomijnen.nl/tentoonstellingen/expositie/autopia/

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*