Ondertussen in de VHS spambox

Zijn Kuster en Post bezig met een titelkneiter van heb ik jou.

Dat belooft wat morgen (8 november 20:30) bij Kunst & Complex aan de Keileweg 26 (Rotterdam).

Met werk van Jasper Elings, Mischa Leinkauf & Matthias Wermke, Jan de Bruin, Deven Green, Frans van Lent, Danny Plotnick, Daniele Pario Perra, Ate M Hes, Frank Stassen, Wim Jongedijk, Arianne Olthaar & Marjolijn van der Meij, Jasper van Es, Aeneas Wilder en Olaf Mooij.

Rotterdam VHS Festival #15

advertentie(s)

Morgen met Mooij braincar voor de deur.

“THANK YOU VERY, VERY MUCH.
It is truly my honour to be part of the Rotterdam VHS Festival!!!
Unfortunately I cannot leave Los Angeles right now to come over but please know that if I could I would be there!”

Aldus komediva Deven Green.

About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*