Wim de Pauw – Noting No Thing

Met je dronken kop door de stad slieren, dat mag natuurlijk. Maar niet met een glaasje in de hand daar waar het verboden is: buiten de hekken, buiten door de overheid gedoogde slempplekken. Stad Gent stimuleert Wim de Pauw tot het aanbieden van vers werk door middel van een boete van 250 euro voor het bijhebben van drinkglazen en/of geopende flessen op het openbare domein binnen de Gentse Feestenzone.

Partner gezocht kortom voor het subsidiëren van Stad Gent ten koste van 250 euro – door het betalen van de G.A.S. bijdrage – waarbij de kunstenaar een werk uit de reeks ‘Noting No Thing’ doneert aan de partner.

(Beetje fluks graag; de contributie dient 14 december te zijn voldaan.)

instagram.com/p/C0JeaYlN-OJ/

About Jeroen Bosch 4733 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*