Han Hoogerbrugge – Smoke Material

Nou wat moeten we hier nu weer mee aanvangen? Weirde shit en dan te bedenken dat ik het 3D-geprinte object in de huiskamer heb staan. Komt virtueel tot leven. Daar was tijdens Zoete Inval #12 nog geen sprake van. Ja, gemaskerde dans. Maar dit is andere koek. Wie het weet mag het zeggen. Ik vrees voor plastieken tribal warenfetisjisme.

In shop now Smoke Material staat-ie nog:
shop.trendbeheer.com/product/han-hoogerbrugge-smoke-material

Hier de bron, komen ook de maskers voorbij:
instagram.com/p/C46Dn97IVow

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*