Click Club Classic: Million Dollar Homepage

Click Club Classic

Voor niets gaat de zon op en kunst gaat voor de baat uit. Misschien wel de mooiste pagina op het internet. Je blijft kijken. Steeds ontdek je iets nieuws.

milliondollarhomepage.com

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 4834 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

  1. Now the piece of news and improved versions are born, I have found this page
    http://www.milliondollaregg.com.ar although it uses the idea of publicizing in Internet it has used a concept of major result, from contests for 50,000 dollars, photos with famous, a called rooster kike, eggs, hiper inflation to show what is Argentine, I believe that this Argentine publicist has improved Alex.’s concept to look at the place

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*