About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. Steve: “Her market-capability will be ignored hopefully in the near future because there won’t be that market-capability goïng for it for a lot of work, so we can judge the work on it’s own” Gaaf verslag, moeten wij ook gaan doen!

  2. Dumas toch redelijk onverstoorbaar vanaf ongeveer minuut zeven.

    De dollar gaat de kroon achterna, nietwaar? Als vliegmaatschappijen niet failliet gaan, wordt even Moma op en neer erg bereikbaar. Als tentoonstelling erg verplichte kost: zou het heel graag zien. (En Rothko in londen natuurlijk)

  3. Als je de naam van een spraakmakende hedendaagse kunstenaar googelt, kom je als eerste bij de culturele fietstourist James Kalm uit.
    Zo eenvoudig is het, en een schat aan informatie & geen webdesign ed.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*