The Visit Henrik Vibskov @ MU

mu01

De opening bij MU van The Visit van Henrik Vibskov, Trentemøller-drummer en mode- ontwerper toont een apenkooi aan installaties die refereren naar eerder gebruik in zijn performance-achtige catwalk-presentaties. Een drukte van jewelste op de opening en een overdaad aan visuele prikkels, als wel een overdaad aan prikkels voor je evenwichtsorgaan. Komt dat zien! Nog t/m 15 februari.

mu.nl

(Tekst en beeld Erosie.)

mu02

mu03

mu04

mu05

mu06

mu07

mu08

mu09

Nog t/m 15 februari.

mu.nl

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*