Pregnancy Simulator

Karnella op YouTube vraagt zich af: “How come Japanese technology always looks like it’s based off creepy fetish?”

Nou, in Amerika kan men er ook wat van.


RealCare Drug-Affected Baby
(skin tones may vary)

“A lifelike, anatomically correct female, it bears a painful facial expression, tiny limbs and is small for its gestational age.”

About Niels Post 3548 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*