Bankbiljet met houdbaarheidsdatum

The Exchange Rate for each = 20.12 Euro

Sinds een week in de voorverkoop, 2012, het vierde exemplaar uit de serie bankbiljetten van Dadara. Het enige geldbiljet dat na 21-12-2012 gegarandeerd geen enkele financiële waarde meer vertegenwoordigd. Geen geld voor weinig dus sla uw slag!

De biljetten miljoen, niets en oneindig zijn ook nog te koop (kerstcadeau).

Ook leuk, zet alvast maar in de agenda, het grote Art As Money Festival 9 februari in Trouw (Amsterdam).

advertentie(s)

Shop.artasmoney.com/en/14-2012.html

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Hoezo het einige bankbiljet dat geen enkele financiele waarde meer vertegenwoordigd na 21-12-2012? De dollar en euro zijn al pleite dan, toch tegen die tijd? Wel het enige bankbiljet dat eerlijk uitkomt voor zijn uiterste houdbaarheidsdatum :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*