Kimmo Schroderus

Expander
Steel (adjustable sculpture, maximum diameter 20 m.)
2004.

Kimmoschroderus.com

Detail

I was Curious
Pine, silicon
34x94x36 cm

advertentie(s)

90°
Reinforced plastic, steel, primer
136x450x485 cm, 2009

Kimmoschroderus.com

(via Iheartmyart)

Niels Post
About Niels Post 3553 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*