Televisie van het jaar

“König Fußball regiert.”

Televisie als sculptuur. 150 kilo audiovisueel genot met ingebouwde platenspeler, radio, bandrecorder en afstand- bediening aan een draadje. En dat hele bovendeel kan ook nog eens gedraaid worden. Zit je dan met je flatscreen op de bank.

Nopatternrequired.com/2010/04/saras-dream-tv-the-kuba-komet/

(via BoingBoing)

Niels Post
About Niels Post 3528 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*