Glow in the dark snelweg

“A smart road design that features glow in the dark tarmac and illuminated weather indicators will be installed in the Netherlands from mid-2013.”

Dit zou wel eens heel groot kunnen gaan worden, Roosegaarde en Heijmans ontwerpen de snelweg van de toekomst. Brabant heeft volgend jaar de primeur, daarna de rest van de wereld.

Wired.co.uk/…smart-highway-glows-in-the-dark

About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*