On Spam, Business Proposals

On Spam, Business Proposals (San_Francisco), 2014

    On Spam, Business Proposals (San Francisco), 2014.
    [opklik voor groot] € 375 inclusief lijst (*)

In Berlijn begon ik een paar jaar geleden met mijn doorlopende project On Spam, Business Proposals. Een serie waarbij ik allerhande zakelijke voorstellen die ik vind in mijn mailbox op leegstaande winkelramen plak en vervolgens fotografeer.

Na het maken van de foto laat ik de teksten altijd hangen. Vaak worden ze dan binnen enkele weken weggehaald maar soms ook duurt het langer hangen en dan kan er van alles mee gebeuren.

Na Clerkenwell Road in Londen heeft nu ook een van mijn Business Proposals in Brussel, geplakt in 2011 en nog steeds op straat in de echte wereld te aanschouwen, een plek gevonden in Google Streetview.

Een foto uit de nieuwe San Francisco serie van afgelopen zomer is vanaf hedenavond te zien en te koop (*) bij We Like Art in de Westergasfabriek in Amsterdam (t/m 7 september aanstaande). Zie ik u vanavond daar?

Goo.gl/qA3oKy

    On Spam, Business Proposals (Brussels), 2011.

* 45 x 30 cm, oplage 10 (+2 AP).
€ 375 inclusief lijst (Amerikaans walnoot op aluminium met museumglas), btw en bezorging binnen Nederland.

About Niels Post 3653 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*