Welkom in de wondere wereld van Tripudiometrie oftewel vogelwichelarij

4_sibran4-900

    (Sibran Sampers met kip. Foto Tom Callemin; fotograaf + cineast die de volgende expo in TTTT doet)

Interview Sibran Sampers, die middels kippenwichelarij de toekomst voorspelt bij These Things Take Time.

soundcloud.com/urgent-fm-official/tumultfm-on-air-sibran-sampers-over-tripudiometrie

“Vier dagen lang zal Sibran Sampers praktijk houden in TTTT. Daarbij zal hij middels de twee meest voorkomende tripudiometrische methodes (de translatiemethode en het pythagoreïsch verloop) analyse maken van een selectie kippen die voor deze taak het meest geschikt zijn. Samen met de cliënt doorloopt Sampers een vaste reeks handelingen teneinde tot een voorspelling van de toekomst te komen.”

thesethingstaketime.be/the-present/

About Jeroen Bosch 4742 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*