Wo(o)rd nu Vriend van Het Stedelijk

Wat ik zo geweldig vind – Directeur Stedelijk Beatrix Ruf spreekt Nederlands. Kijk en luister. Gaat over betrokkenheid eerder dan over noodzaak.

Veelwerf thumbs up en voor details over de actie Een Woordje van Tino Seghal:

“Het Stedelijk Museum start een unieke Vriendenwervingscampagne waarbij nieuwe Vrienden een immaterieel kunstwerk van de Duits/Engelse kunstenaar Tino Seghal ontvangen. Het kunstwerk is een woord, uitgekozen door de kunstenaar. De 365 beschikbare woorden vormen samen een tekst. In december 2015, aan het eind van A Year at the Stedelijk: Tino Sehgal, zal het Stedelijk een ontmoeting organiseren waarbij alle nieuwe Vrienden samenkomen, en zij samen de zin voor het eerst, onder begeleiding van de kunstenaar, uitspreken.”

stedelijk.nl/steun-ons/vriend-worden

About Jeroen Bosch 4744 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*