Egs als postzegel

Egs als postzegel

Egs pakte vorig jaar groots uit met een solo in de Kunsthalle van Helsinki, op lokatie in Morecambe en sinds afgelopen herfst ook als visitekaartje van de nationale posterijen van Finland. En natuurlijk tien jaar terug aan de Hudsonstraat van Rotterdam waar hij meedeed aan een door Simon Schrikker samengestelde miniatuurtententoonstelling in het Hudson Museum. Als bedankje vorige week bij Schrikker gesigneerde exemplaren in de bus.

Posti.fi/private-news/english/current/2018/20180905_septemberstamps.html

(foto’s Simon Schrikker)

Egs als postzegel

Egs als postzegel

Egs als postzegel

Egs als postzegel

Posti.fi/private-news/english/current/2018/20180905_septemberstamps.html

advertentie(s)
About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*