Egs, Helsinki

Egs, Helsinki

  Shadrach, Meshach and Abednego 1-6
  Wood and steel,
  ca. 260-275 x 75 x 34 cm,
  2017

“A self-proclaimed graffiti anthropologist, Egs has been pivotal in the historical documentation and dissemination of the graffiti practice itself: an artist- archivist spurred by an intense desire to explore both the formal and folkloric truths of graffiti, to uncover its deeply social and material foundations.”

Egshelsinki.com

Egs, Helsinki

  Black Letters
  Pori Art Museum
  Pori, Finland
  Spray paint
  ca. 8 x 22 m
  2012

Egs, Helsinki

  No amount of buff can cleanse our souls
  Indian ink on paper
  70 x 100 cm< 2015 Private collection

Egs, Helsinki

  New Harbours
  Vantaa Prison
  Vantaa, Finland
  Spray paint
  2016
  Collection of The Finnish National Gallery

Egshelsinki.com

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*