AkzoNobel Art Foundation, nieuwe website

AkzoNobel Art Foundation, nieuwe website

Heerlijk online grasduinen door de eerste batch van een collectie à 1800 werken, allen voorzien van een korte uitleg. Een monsterklus. En het ronddwalen gaat als vanzelf, onderaan de pagina steeds een nieuwe keuze van drie.

Artfoundation.akzonobel.com

AkzoNobel Art Foundation, nieuwe website

AkzoNobel Art Foundation, nieuwe website

AkzoNobel Art Foundation, nieuwe website

AkzoNobel Art Foundation, nieuwe website

Artfoundation.akzonobel.com

Niels Post
About Niels Post 3550 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*