Het Grote Gebeuren, Guda Koster en Frans van Tartwijk

Een viertal prachtperformances van Guda Koster en Frans van Tartwijk. Speciaal voor de toevallige voorbijganger en nu ook voor iedereen met een YouTube verbinding.

“[…] De sculpturen stonden stil, soms klonk er muziek, soms maakten de sculpturen danspasjes of onverwachte bewegingen. De zorgvuldige gekozen locaties in Amsterdam: Floradorp in Noord, het Nassauplein in West, park Frankendael in Oost en de Zuidas waren- net als de humor- belangrijk.”

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Van iedere performance hing er een afbeelding als poster door heel Amsterdam. In totaal 500 posters 100 c 70 cm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*