Sri Irodikromo @ Readytex Art Gallery, Paramaribo

Sasha schreef er al uitgebreid over, Udan Liris, de solo van Sri Irodikromo bij Readytex. Kevin Headley maakte voor de galerie een video-interview waarin Irodikromo heel toegankelijk vertelt over het maakproces en de inhoud van de tentoonstelling.

Youtu.be/FfGg0FRsr0A

Readytexartgallery.com/readytex_event/udan-liris-a-new-and-surprising-solo-exhibition-by-sri-irodikromo/

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*