Sasha Dees @ De 100 vrouwen van Marcel

Sasha Dees @ De 100 vrouwen van Marcel

Gast nummer vijf in de nieuwe serie podcasts van acteur Marcel Musters over de vrouwen in zijn leven is niemand minder dan Sasha Dees. Sasha blijkt wederom een smakelijk verteller die erin is gelaagd met bescheiden middelen – hou je vaste lasten laag- een betekenisvol leven op te bouwen door met fijne mensen goede dingen maken. Dat klinkt makkelijk maar is het allerminst. Want eigenlijk werkt Dees kannonenhard maar voelt het voor haar nooit als een last.

“[…] Je kunt ook eerst uitvinden wat je leuk vindt en proberen daarmee de huur te betalen. Precies dat heeft Sasha Dees gedaan. Ze heeft een diploma blindtypen en dat was het belangrijkste papiertje dat de Zeeuwse globetrotter/theater-filmproducent/curator ooit heeft gehaald. Maar met een aangeboren nieuwsgierigheid en een enorm organisatietalent woonde en werkte ze 20 jaar lang in New York. Daar ontmoette ze Marcel voor het eerst. […]”

De aflevering beluisteren doet u hierr:

Open.spotify.com/episode/7kIKYBTsnMTzInTN9UU3BP

En Sasha’s boek kopen kan natuurlijk ook:

Shop.trendbeheer.com/product/sasha-dees-entangled-species/

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*