De distributie van Entkristallen @ De Ijskast

Fijne derde tentoonsteling in De Ijskast, kunstenaarsinitiatief en presentatieruimte geïnitieerd en gecureerd door Geertje Brandenburg, het systeemplafondtempeltje tussen Aldi, Kruidvat en methadonbus aan de Middellandstraat. De distributie van Entkristallen is een duopresentatie van/met Zwaantje Kurpershoek en Jacob Schwartz. Open op afspraak, finissage 8 april (zeg ik uit mijn hoofd).

Associeren staat vrij. Nu en dan prikkelend beeld met veel meer detail dan in eerste instantie opvalt. De zwarte kolommen en de vogelnestjes zijn van Jacob Schwartz, de teatrico’s van Zwaantje Kurpershoek.

Open op afspraak, finissage 8 april (check op @de.ijskast).

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*