Johannes Langkamp @ De Spelonk

Johannes Langkamp @ De Spelonk

Ook de laatste week voor de Raumtaster van Johannes Langkamp. Een bewegende sculptuur waarin een zuil gemaakt van lamellen omhoog wordt getrokken en weer naar beneden wordt geduwd. Een wonderlijke beweging waarbij eenmaal geïnstalleerd er óók nog langzaam maar zeker een bijzondere tekening op de vloer ontstond. Een cadeautje van het beeld.

Dagelijks te zien vanaf de straat van 8 uur ‘s ochtends tot 11 uur ‘s avonds.

Despelonk.nl/nutezien.html (de website zegt 15 oktober maar verlengd met een weekje)

Johannes Langkamp @ De Spelonk

Johannes Langkamp @ De Spelonk

Johannes Langkamp @ De Spelonk

Johannes Langkamp @ De Spelonk

Johannes Langkamp @ De Spelonk

Johannes Langkamp @ De Spelonk

Johannes Langkamp @ De Spelonk

Despelonk.nl/nutezien.html (de website zegt 15 oktober maar verlengd met een weekje)

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*