Marcha van den Hurk en Toine Klaassen: “Kunst voor daklozen”

Ter voorbereiding van slapen voor het stadhuis aan de Coolsingel 20 december gaat OPEN Rotterdam langs bij Marcha van den Hurk in Het Wilde Weten en Toine Klaassen in de Rotterdamse Ondergrondse.

En ik maar denken wat is dat voor vreemde ringtone van een verdwaasde om de hoek die ik voortdurend hoor overgaan. Het bleek muzikant Dirk Bruinsma die het vers geconstrueerde urineorgel bespeelde direct boven mijn kop. Mijn atelier zit nagenoeg onder dat van Marcha van den Hurk. Het orgel gaat mee naar de sleep-in aanstaande woensdag.

openrotterdam.nl/kunst-voor-daklozen-onvoorwaardelijk-mens-zijn-met-elkaar-daar-gaat-het-om

Ook in de video: bezoek aan Toine Klaassen in De Rotterdamse Ondergrondse.

Eerder al sliepen ze met daklozen voor het Centraal Station tijdens Recht op Rust. Mijn nachtelijke foto’s daarvan staan allemaal op mijn gebroken SD-kaart en het ligt niet in de lijn der verwachting dat een poging tot herrovering van de bestanden ondernomen gaat worden.

Op een youtube bij u in de buurt:

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*