About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Wat leuk, Annu Willenius en die prachtige binnenplaats van Het Wilde Weten levensgroot in de veelgelezen plaatselijke Volkskrant:
    “Jos käytät palvelua yhteiskäytössä olevalta tietokoneelta, huolehdi, etteivät käyttäjätietosi jää selaimen välimuistiin.” http://www.hs.fi/

    Beter zou ik het niet kunnen verwoorden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*