About Jeroen Bosch 4594 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

3 Comments

  1. Nee luisteren lekkerrr. Te vroeg om al te oordelen maar tapa miss fairchild en tapa white hole smaken alvast goed.

    Allemaal perfect verzorgd aangeboden maar ideetje wellicht om ook playlist mee te leveren? In geval je de nommers met zorg op een rijtje hebt gezet. iTunes kan nl niet goed met mp3 omgaan.

  2. Een goed plan inderdaad. Maar dat is wel weer meer werk. Laat ze itunes maar veranderen. Het probleem is ook dat de legale downloads vaak willekeurige en incomplete titels en beschrijvingen meekrijgen (b.v. track 12, ik noem maar wat). En daar heb ik geen contole over.
    Mijn favoriet: Kompleksi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*