Helmut Smits

Helmut Smits

Bij Gallery Fete’s in Los Angeles kan Helmut Smits in oplage gekocht en gedragen worden.

Aanstaande zaterdag (17 februari) opent zijn tentoontoonstelling ‘Friendly Fire’ An all American show! bij Galerie Dubbelbee in Amsterdam. De opening is van 17:00 tot 19:00 en daarna nog te zien tot 17 maart.

Niet in oplage maar wel koopbaar want goed dus kijken!

Niels Post
About Niels Post 3530 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. zeker goed! ik heb hem ge-add, alhoewel ik dat al had, maar goed, dat daargelaten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*