Omission 1996 – 2001

Omission

Manifesta

Omission

Omission Introductiecampagnes I & II (1995-1997) “De campagnes richtten zich op eigen vakgebied met als primair doel het kenbaar maken van wat Omission is en waarvoor Omission staat en met als secundair doel het genereren van ideële en financiële ondersteuning om vervolgcampagnes buiten het eigen vakgebied mogelijk te maken.” (Link)

Omission

Aanvraag ondersteuning landelijke campagne bij Sire (Link incluis antwoordbrief)

Omission is (was?) Dr. R.G.A. Kaulingfreks, Joke Robaard, Q.S. Serafijn, Jorinde B. Seijdel, Hans Snoek, Marc Vleugels.

omission.nl/enter.html

About Jeroen Bosch 4658 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*