About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

9 Comments

  1. Zag ze ook al in het MoMa en bij Tate hangen, ze hebben er laatst nog een verkocht aan iemand in Quatar voor 2,5 miljoen pond.

  2. Leuk dat mijn schilderijen in de smaak vallen.Ik werk er met heel veel plezier aan. Iedereen kan gewoon eens komen kijken in mijn atelier/serre.Je bent van harte welkom. Je kunt me mailen via mijn site.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*