About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

9 Comments

  1. De Korg MS-20 is een analoge monofone synthesizer geproduceerd vanaf 1978 tot begin jaren 80.

    De MS20 beschikt over 2 VCOs (Voltage Controlled Oscillator) die doormiddel van patchkabels (1/4″-pluggen) doorgestuurd kunnen worden naar een VCF (Voltage Controlled Filter) en een VCA (Voltage Controlled Amplifier).

    De MS20 wordt gezien als de grotere broer van de Korg MS-10 die slechts één VCO bevat.

    Alhoewel de Korg MS-20 al oud is, is het nog steeds een veel gezochte/gebruikte synthesizer.

  2. Ooit mijn KORG MS10 voor een high-tech, synthetisch, geweven snare-vel geruild. Er zijn ergere dingen in het leven, maar persoonlijk heb ik het altijd als een relatief dieptepunt ervaren.

  3. …ik begin de persoon JK steeds beter te begrijpen na het zien van deze fotoreeks.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*