Curt McDowell & George Kuchar @ WORM

Curt McDowell & George Kuchar @ WORM

“Ecstasy so great, that all Heaven and Hell become but one Shangri-La!”

Alleen vanavond (22 november!) tijdens Kino Illegal in WORM de behoorlijk van de pot gerukte cultklassieker Thundercrack! van Curt McDowell & George Kuchar. En wel als 16mm filmprojectie. Gaat dat zien beste mensen want goed!

Deze film is zo cult dat zelfs IMDB zich er geen raad mee weet. Gelukkig denkt Wikipedia daar heel anders over.

Aanvang 21:00.

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*