About Niels Post 3640 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

16 Comments

 1. Bovenstaande prent is in ieder geval vernieuwend, trendsettend, spraakmakend, gewaagd, gedurfd, met lef, internationaal en/of multicultureel karakter en bijzonder, uniek (in Nederland).

  Wat schuift dat nu, zo’n prent in Rotterdam Advertising heer Bijl?

 2. NUL KOMMA NADA godverdomme..
  ze durven inderdaad wel

  ach, je ziet ook eigenlijk niks de installatie behalve 2 lui die nogal onder de indruk zijn, of een migraine aanval hebben…
  Dit was mijn installatie bij Boymans tijdens de tentoonstelling DARK, zo te zien

  iedereen die mijn werk kent snapt wel dat het over meer gaat dan een beetje graffiti op een muur…

 3. Uw werk gereduceert tot fashionable behang.

  Naar verluid en zo te zien is de man met de baard ook not amused. Hij is wat vergeten, maar wat?

 4. Hij leest al die tekst van jou hand [ahem] op de muur geschreven en is zodanig onder de indruk dat zijn vrouw hem in bedwang moet houden. “Die Bijl die durft!”

 5. Ze gebruiken Lastplak ook in een deel van die campagne, en wij krijgen zelfs tegenwerking van diezelfde gemeente bij dezelfde muur waar ze mee adverteren. De wereld op zn kop!

 6. maar is er toestemming gevraagd aan jullie voor gebruik in de campagne? ben ik dan wel benieuwd naar…..

 7. Ik zou zeggen: neem eens contact op met mij! Dan kan ik het een en ander toelichten of misschien nog iets betekenen. Als coordinator van de campagne Rotterdam Durft (die slaat op de stad in general en niet de gemeente) heb ik iig. niet de intentie om jullie kunstenaars ‘uit te buiten’. Vraag maar aan Project(OR). En Lastplak heeft destijds trouwens toestemming gegeven.

  Bertil Beekmans (b.beekmans@rotterdam-marketing.nl)

 8. volgens mij is deze ‘forum’ uitermate geschikt voor een toelichting! Ga je gang!

 9. De campagne Rotterdam Durft wil laten zien dat Rotterdam een jonge, internationale stad is waar veel gebeurt. Ook op het gebied van kunst & cultuur. Maar schijnbaar denken jullie daar anders over? Of is ‘t de houding van de gemeente die jullie stoort?

  Wat betreft de foto van Marc Bijl: deze heb ik verkregen via een fotograaf van Rotterdam Festivals. Eerlijk is eerlijk, ik wist niet dat het kunstwerk op de muur van Marc Bijl was en heb hem dus ook niet om toestemming gevraagd. Marc, wat is je mailadres of telefoonnr. dan zal ik hierover contact met je opnemen. Hopelijk kunnen we samen tot een oplossing komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*