Mediamatic geeft weg

Compactdiscs, video’s, rijen internetboekjes en fijne stapels Duits discours. Mediamatic is begonnen haar volledige bibliotheek weg te geven.

mediamatic.net/page/39324/nl

De Mediamatic incrowd die de boeken meeneemt verplicht zich de gescoorde waar op een openbaar online profiel te plaatsen, vergezeld van een verklaring waarom juist nu dít werkje thuis te willen hebben. Geïnteresseerden kunnen het vervolgens geheel kostenloos komen lenen – bij-de-mensen-thuis, of gezellig ergens afspreken.

‘Als dit de sociale cohesie niet bevorderd, wat wel?’ moet Plasterk denken. Alles voor de goede zaak…

Meer over de achtergronden op mediamatic.net/page/39324/nl

(Foto’s Maarten Steenhagen.)

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*