Het galeriebezoek van James Kalm

In New York bouwt James Kalm gestaag aan een video-archief van door hem bezocht tentoonstellingen. In deze aflevering trotseert James weer en wind voor de tentoonstelling ‘Painting: Now and Forever, Part II’ die deze zomer te zien was bij de Matthew Marks Gallery.

Niels Post
About Niels Post 3465 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*