De Kunsthal kookt

Vandaag, morgen en zondag nog te zien: Eetfestijn van het jaar in de Kunsthal. Neem voldoende contanten mee; de worsten en oesters kunnen niet gechipt worden. De zon schijnt volop op het buitenterras.

Score van uw reporter: frambozenjam van de roze dame, pittig citroenijsje voor een euro, worst met moeilijke naam en wasabi-gember dressing!!! Plus een non-alcoholische subtropische toestand in een glas met een parapluutje van de sappenkoningin bij de Kookpunt stand. Morgen weer!!

Gegroet en uitbuiken maar.

kunsthal.nl/22-381-KunsthalKOOKT_2008.html

(een bijdrage van Anouk Griffioen)

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

  1. En bij de ingang een rij van honderd meter, zie ik dat goed? Ik heb waanzinnig veel zin om oesters en worsten te chippen, minder trek in teveel aan drukte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*