Rotterdam VHS Festival #15

Zaterdag aanstaande (8 november) op de schitterende nieuwe locatie Kunst & Complex de 15e editie van het Rotterdam VHS Festival.

Met werk van Jasper Elings, Mischa Leinkauf & Matthias Wermke, Jan de Bruin, Deven Green, Frans van Lent, Danny Plotnick, Daniele Pario Perra, Ate M Hes, Frank Stassen, Wim Jongedijk, Arianne Olthaar & Marjolijn van der Meij, Jasper van Es en Aeneas Wilder.

Keileweg 26, Rotterdam
Deur open 20:30, aanvang 21:00.

RotterdamVHSFestival.com

En noemde ik al die schitterende nieuwe locatie?

maps.google.com/…t=image

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*