About Marc Bijl 301 Articles
Post-internet-punker

15 Comments

 1. Ik neuk toch liever met mijn vriendin, als die zich eens goed zou scheren kan ik er nog eens over na denken… Marc: email vindt je over mijn website, wel een recente foto bijsluiten graag!

 2. ja, ze heet Hertha, is donkerblond, donkere ogen, mooi beenwerk.
  De Duitse Herdershond was altijd al een prima herders- en werkhond. Maar vooral nu blijkt hoe veelzijdig dit ras is. Het ras is gefokt uit een onbekend aantal verschillend Duitse herdershonden. De moderne raskenmerken werden rond het begin van de 20e eeuw vastgelegd door zorgvuldige, selectieve fokkerij. Hij werd niet alleen op uiterlijk gefokt, maar vooral op temperament en de geschiktheid om te worden afgericht.

  Het lichaam van de Duitse Herdershond is ideaal aangepast aan werken. Het is stevig, compact, niet te groot en niet te klein, snel en behendig. Deze honden zijn sterk genoeg om lichamelijke uitdagingen aan te gaan, maar tegelijkertijd zijn ze subtiel, zodat ze allerlei problemen kunnen oplossen. Ze hebben een fijne neus en een sterk beschermend instinct. Ze zijn intelligent, ondernemend en gehoorzaam tegelijk. Daarin schuilt hun succes als gezelschaps- en showhond.

 3. nee hoor
  en dat Tshirt is ook niet van mij
  leek me wel leuk om met jullie te delen deze vondst…
  afijn
  back to reality, boys

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*